JUS PRIMADONA

Jus Pilihan Isteri & Wanita No.1 - Sufee Snow

Jus Primadona Bahaya. Benar Atau Tidak?

 

Kebiasaanya sebelum sesuatu produk itu dipasarkan dengan lebih meluas lagi khususnya bagi pasaran Malaysia, ia perlulah menjalani beberapa ujian yang telah ditetapkan oleh pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Ujian-ujian ini adalah wajib bagi memastikan kandungan produk tersebut mematuhi piawaian yang telah ditetapkan oleh pihak KKM dan juga tidak akan membahayakan para pengguna dari segi luaran mahupun dalaman. Setelah mendapat kelulusan dari KKM, barulah produk-produk tersebut boleh dipasar secara sekala yang besar mengikut permintaan pelanggan di luar sana. Produk tersebut akan disertakan sekali dengan logo dan juga nombor kelulusan KKM. Ini akan membolehkan para pelanggan mereka melihat terlebih dahulu logo tersebut sebelum membelinya.

 

Bercakap mengenai produk pula, terdapat pelbagai jenis produk di pasaran seperti produk kesihatan, produk kosmetik, produk minuman dan sebagainya. Kali ini admin ingin bercakap mengenai satu produk ini, iaitu produk minuman kesihatan Jus Primadona. Produk Jus Primadona ini merupakan produk keluaran Sufee Snow yang diformulasi dan dirumuskhas bagi mengatasi masalah-masalah yang sering dihadapi oleh kaum wanita dan juga para isteri. Bagi mereka yang mengalami masalah berkaitan aset-aset kewanitaan mereka, Jus Primadona ini mampu memulihkan dan memelihara semula dari dalaman badan dan sebagainya. Bagi para wanita dan isteri diluar sana yang nakkan aset-aset wanita mereka seperti payudara dan juga punggung kembali anjal, tegang dan mempunyai bentuk badan yang ideal semula, pengambilan Jus Primadona adalah perlu dan berkala.

 

 

Bercakap mengenai kesan terhadap pengambilan Jus Primadona, adakah Jus Primadona bahaya kepada si peminumnya? Jawapannya adalah TIDAK !!! Ini adalah kerana produk keluaran Sufee Snow ini mempunyai kelulusan dari KKM dan kandungannya adalah bebas dari sebarang kandungan yang merbahaya. Antara kandungan utamanya adalah kacip fatimah, ektrak kurma & delima, madu serta ramuan-ramuan premium bagi menghasilkan jus kesihatan yang berkualiti tinggi dan banyak khasiatnya. Antara khasiatnya yang lain adalah seperti merawat masalah keputihan vagina ataupun miss V, mengatasi masalah senggugut, meningkatkan peluang kehamilan, membantu mengecutkan rahim dan melansingkan bentuk badan serta begitu banyak lagi khasiat Jus Primadona. Bagi mereka yang ingin dapatkan produk Jus Primadona ini, bolehlah hubungi nombor yang tertera di page website ini.